Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Frontvonalak" by Marko Kloos ~ Book PDF Kindle ePub Free

Frontvonalak

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Frontvonalak
  • Author : Marko Kloos
  • Release Date : January 30, 2016
  • Genre: Science Fiction,Books,Sci-Fi & Fantasy,Fiction & Literature,
  • Pages : * pages
  • Size : 2872 KB

Description

A Föld a közeli jövÅ‘ben nem egy vidám hely. Az emberek többsége óriásvárosok betongettóiban nyomorog, értelmes munkát, értelmes életet nemigen lát. Az űrt már felfedezték, a távoli bolygók benépesítése már zajlik, de oda csak a nagyon gazdagok és nagyon szerencsések juthatnak ki… na meg a katonák.

Andrew Grayson egy a sokmilliárd segélyen vegetáló ember közül. A számára egyetlen lehetséges módon próbál meg kitörni nyomorúságos helyzetéből: katona lesz. A dolgok azonban már a Földön is sokkal bonyolultabbak a vártnál, a világűrben pedig olyan kaland várja, amit korábban elképzelni sem tudott.

A katonai múlttal rendelkező Marko Kloos a Frontvonalakat két kisgyermeke nevelése közben, főleg reggelente és esténként írta, majd a könyvkiadók több évnyi sorozatos visszautasítása után végül saját maga jelentette meg az Amazonon. Ahogy mondani szokás, a többi azóta történelem: a Frontvonalak kirobbanó sikert aratott a katonai sci-fik rajongóinak táborában, és azóta Kloos több folytatást is írt hozzá.


Books Free Download "Frontvonalak" PDF ePub Kindle


Post a Comment for "[Download] "Frontvonalak" by Marko Kloos ~ Book PDF Kindle ePub Free"